Tilbud isolering i Brøndby

  • Få 3 gratis tilbud på isolering i Brøndby
  • Udfyld formularen på under seks minutter
  • Du får 3 tilbud fra godkendte isolatører

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering

Isolering af din bolig udføres nemt og billigt

2. november 2017. Det skal være nemt at indhente fordelagtige tilbud på isolering af din bolig i Brøndby. Og det kan næsten ikke være nemmere end at bruge et par minutter på vores online formular. Der beskriver du din opgave, som du sender ved et klik.
Der går kun 2-3 arbejdsdage, før du modtager 3 budgetvenlig bud, fra firmaer der er tilknyttet vores webside. Vi tager intet beløb for at formidle kontakten, der derfor er helt gratis for dig.
Anvendes der ny isolering med væsentligt højere værdi end den oprindelige, kan tykkelsen af den ny, udvendige isolering reduceres i forhold til at anvende forholdet mellem isoleringstykkelserne. Er Å-værdien af den nye isolering kun lidt større end af den oprindelige isolering, betyder dette blot, at det vil være på den sikre side at anvende forholdet mellem isoleringstykkelserne. Normalt bibeholdes ventilationen i ca. 1 år, så taget får lejlighed til at tørre ud.

Regnskærm beskytter mod fugt udefra

Fugt fra udemiljøet holdes væk fra bygningens konstruktioner med regnskærmen, der er den yderste del af klimaskærmen. Den væsentligste kilde til fugt udefra er nedbør, der kan transporteres kapillært, ved tyngdekraften eller med vinden.
Regnskærmen skal derfor hovedsagelig være god til at holde fugt i form af vand ude. Derimod skal regnskærmen helst være åben for vanddamp inde fra konstruktionen, dvs. være diffusionsåben. Så selv om det er vigtigt at holde vand ude fra en konstruktion, vil en hel tæt regnskærm, fx af stålplader, sjældent være tilrådelig, medmindre den er ventileret.
En regnskærm af porøse materialer, fx mursten, vil normalt tillade vand, fx slagregn, at trænge ind i materialet, hvilket betyder, at materialerne fra tid til anden vil være våde.

Efterisolering og regnskærm

En hyppig årsag til skader i isolering, er vand, som udefra er trængt gennem utætheder. Besigtigelse udefra skal derfor især fokusere på opfugtede brandkamme og skorstene, afløb på flade tage, utætheder i tagdækninger, herunder defekte skotrender og inddækninger ved skorstene, kviste og tagvinduer.
Opfugtning af tagkonstruktioner kan også ske pga. fugtig rumluft, der nedefra trænger op i tagkonstruktionen, hvor den kondenserer. Årsagen hertil er normalt utætheder omkring gennemføringer eller en defekt dampspærre.
Typiske tegn på opfugtning er opfugtning/fugtskjolder, fx på skråvægge eller kviste, bjælkeender med vederlag i murkrone og undersiden af fodrem. I etageadskillelser sker opfugtning især omkring vådrum og under køkkenvaske. Desuden ses opfugtning ud for utætte tagnedløb og ved altaner, hvor bagfald har kunnet lede vand ind i konstruktionen.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering


Eksempler på tilbud isolering i 2605 Brøndby
Casadana A/S
Kornmarksvej 26
2605 Brøndby
CVR: 86966018
Hjemmeside
Th. Isolering IVS
Knudslundvej 19
2605 Brøndby
CVR: 37450332
Hjemmeside
Villy Jønsson A/S
Park Allé 354 C
2605 Brøndby
CVR: 20122897
Hjemmeside