Tilbud isolering Espergærde

  • Få gratis 3 tilbud på isolering Espergærde
  • Udfyld formularen online på mindre end 4 min.
  • Du får 3 tilbud fra rutinerede isolatører

Få 3 Tilbud isolering tilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra 3byggetilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra danskisolering

På få dage kan du modtage 3 tilbud på isolering Espergærde

5. september 2018. Få 3 billige tilbud på isoleringsarbejde i Espergærde. Opret din efterisoleringsopgave i skemaet, online. Det tager mindre end 7 minutter og send den derefter ind til os. Vi finder 3 dygtige isolering Espergærde firmaer, som hver får lov at give et attraktivt isoleringstilbud til dig - helt gratis, nemt og uforpligtende.
Når du har indsendt din opgave, er det blot at afvente, at henvendelserne der indløber - måske allerede samme dag. Vores store gruppe af tilknyttede isoleringsfirmaer har alle mange års erfaring i isoleringsfaget. De har derfor lang erfaring med at løse præcis din type opgave.
Undgå de grønne uerfarne isoleringsfirmaer og vælg i stedet en fra Espergærde der hjælper dig til et grønnere energiforbrug. Og ikke mindst er kompetent til at løse din efterisoleringsopgave med det ønskede resultat til følge.

Betydning af dampspærre og varmeisoleringstykkelse#

Betydningen af en tæt dampspærre stiger med varmeisoleringstykkelsen. Det kan illustreres med følgende eksempel, hvor der tages udgangspunkt i en hulmur bestående af to halvstensvægge med 70 mm varmeisolering, der efterisoleres indvendig med 100 mm varmeisolering og to gange gipsplade.
Bemærk, der er ingen dampspærre. Der regnes med vinterforhold svarende til -5 °C ude, 20 °C inde og 40 % RF. Den indvendige overfladetemperatur på den oprindelige væg falder 12,5 °C som følge af efterisoleringen.
Hvis der ikke anvendes dampspærre, vil den relative luftfugtighed på den oprindelige overflade stige fra ca. 44 % RF til 100 % RF. Hvis efterisoleringens tykkelse nedsættes til 50 mm vil overfladetemperaturen på den oprindelige inderside falde til 8,6 °C og den relative luftfugtighed i området vil være 77 % RF.

Risiko for forhøjet luftfugtighed

Som det fremgår af ovenstående eksempel øges risikoen for forhøjet fugtindhold med tykkelsen på varmeisoleringen. Hvis der anvendes en dampspærre, der dog har nogle utætheder ved samlinger og gennemboringer, vil forholdene være mindre dramatiske end i eksemplet.
Men i områder omkring utæthederne vil det være værst. Desværre opstår utætheder typisk de steder, hvor der er kuldebroer, altså hvor temperaturforholdene kan være endnu værre. Hvis der havde været en tæt dampspærre, ville den relative luftfugtighed på indersiden af pudsen have været ca. 40 % RF ved 100 mm efterisolering.
Især organiske materialer, fx træ, er udsatte for skader som følge af opfugtning. Uorganiske materialer, fx beton og tegl, skades sjældent selv af fugt. For disse materialer anvendes fugtmàlinger derfor især til at vurdere, om der er risiko for skader på andre tilstødende materialer.

Få 3 Tilbud isolering tilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra 3byggetilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra danskisolering


Eksempler på tilbud isolering i 3060 Espergærde

Frederik Helmersen
Egegårdsvej 32
3060 Espergærde
CVR: 37951757
Hjemmeside
Murermester E.B. Andersen ApS
Tinvej 10
3060 Espergærde
CVR: 22347314
Hjemmeside
Københavns Fugeteknik
Strandvejen 149
3060 Espergærde
CVR: 31207509
Hjemmeside