Tilbud isolering i Hornbæk

  • Få 3 gratis tilbud på isolering i Hornbæk
  • Udfyld skemaet på kun 3 minutter
  • Du får 3 tilbud fra autoriserede isolatører

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering

Vælg selv mellem 3 tilbud af professionelle fagmænd

2. november 2017. Hvis du står mangler en professionel håndværker der udfører isoleringsopgaver i Hornbæk, så er denne side det rigtige sted at søge. Vores samarbejdspartnere har alle mange års erfaring med efterisoleringsopgaver over hele landet og er derfor mellem de bedste til at udføre arbejdet for dig.
Håndværkerne har stor erfaring med alle typer og former for isolering i Hornbæk. Udførelse af korrekt effektiv isolering er ofte et stort arbejde og der kan let virke uoverskueligt at planlægge, forberede, for derefter at gennemføre efterisoleringen. Derfor bør du lade professionelle om at løse dit efterisoleringsbehov.
Vores samarbejdspartnere tilpasser isoleringen præcist til dit behov. Du kan forvente, at det jobbet udføres effektivt efter de vilkår og betingelser, i har aftalt. Få gratis 3 tilbud på din efterisoleringsopgave i Hornbæk og spar både tid, kræfter og penge.

Tynd indvendig beklædning

Tidligere var det meget udbredt at udfører indvendig isolering af ydervæg at opsætte bløde træfiberbaserede plader. Dette har især været anvendt i ældre huse med murede ydervægge.
Opsætning af bløde træfiberbaserede plader har været en enkel måde at hæve ydervæggens indvendige overfladetemperatur og dermed reducere kuldenedfald og kuldestråling, der kan opleves som træk. Selv med et relativt tyndt lag varmeisolering vil væggens overflade blive varmere og trækken dermed reduceret.
Bløde træfiberbaserede plader som indvendig efterisolering udgør dog den værst tænkelige løsning med hensyn til risiko for fugtskader. Bløde træfiberbaserede plader medfører, at overfladetemperaturen på den oprindelige ydervæg reduceres, og da træfiberbaserede plader er helt diffusionsåbne, kan fugten trænge stort set uhindret igennem til den bagvedliggende koldere overflade.

Træfiberbaserede isoleringsplader er brandfarlige

Hvis ydervæggen ikke er helt tæt for slagregn, vil denne fugtighed optages i pladerne, hvor den før måske kunne fordampe til indeluften. Opfugtning af pladerne betyder, at risikoen for skimmelvækst øges, og da træfiberbaserede plader er bløde og organiske, giver de samtidig god næring til skimmelsvampe.
Risikoen for fugtskader kan dog reduceres, hvis der foretages anden form for efterisolering, fx hulmursisolering eller udvendig efterisolering. Det har ikke været tilladt at opsætte bløde, træfiberbaserede plader som indvendig beklædning af bygningskonstruktioner siden 1972 af hensyn til brandsikkerheden (Boligministeriet, 1972).
Et fast undertag er karakteriseret ved, at det har et underlag, som er så stærkt, at det tåler, at man går på det. Det udføres som regel med et underlag af brædder, krydsfiner eller OSB-plader beklædt med tagpap eller andre kraftige banevarer.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering


Eksempler på tilbud isolering i 3100 Hornbæk
Chr. Ingemann Tømrer Snedker ApS
Jupitervej 34
3100 Hornbæk
CVR: 29517088
Hjemmeside
Henning Honore Marboe
Spicavej 29
3100 Hornbæk
CVR: 32851495
Hjemmeside
Filippo Pavan
Skovvænget 9
3100 Hornbæk
CVR: 32640680
Hjemmeside