Tilbud isolering i Humlebæk

  • Få gratis 3 tilbud på isolering i Humlebæk
  • Udfyld skemaet online på bare to minutter
  • Du får 3 tilbud fra faglærde isolatører

Få 3 Tilbud isolering tilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra 3byggetilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra danskisolering

Isolering Humlebæk af nye eller gamle bygninger

22. januar 2018. Er du er som de fleste andre mennesker, kan det at finde et pålideligt isoleringsfirma i Humlebæk til en fornuftig overkommelig pris, virke som en ret uoverskuelig opgave. Det er de færreste mennesker der har brug for efterisolering så tit, og derfor har begrænset indsigt i korrekt isolering.

Hvad er den helt rigtige løsning? Hvad koster efterisolering i Humlebæk? Spørgsmålene er mange i dette gamle erhverv, hvor der alligevel sker udvikling af isoleringsmetoder og materialer. Hvad man tidligere anså for at være korrekt udført isolering, kan i dag være afløst af nye og meget bedre metoder og materialer.

Vi gør markedet for efterisolering mere gennemskueligt for både erhvervs- og privatkunder. Gennem vores unikke gratis service, tilbyder vi at skaffe tre tilbud, som matcher din opgave. Du får det bedst mulige udgangspunkt, når du skal vælge et isolering Humlebæk firma.

Dampspærrens tæthed

Korrekt opsætning af dampspærre på varmeisoleringens varme side er specielt vigtig ved indvendig efterisolering, hvor der skal udvises stor omhu i udførelsen ved tætninger mod væg, loft og gulv. Det skyldes, at de fugttekniske konsekvenser ved fejl kan være betydelige.
Risiko for fugtskader: En utæt eller defekt dampspærre kan resultere i massive fugtskader, herunder skimmelvækst, som ikke vil være umiddelbart synlig, da varmeisoleringen skjuler problemet. Risikoen er særlig stor, hvis der sidder tapet på den eksisterende væg, der giver ekstra næring til skimmelsvampe.
Derfor skal eksisterende tapet inklusive lim fjernes helt, før der opsættes indvendig efterisolering, også selv om der monteres dampspærre. Fugtskader opstår, fordi temperaturen på den indvendige side af den eksisterende ydervæg falder meget kraftigt som følge af en indvendig efterisolering.

En diffusionstæt dampspærre

For at hindre opfugtning som følge af diffusion skal dampspærren være forholdsvis diffusionstæt. Det vigtigste er, at dampspærren er mere diffusionstæt end de lag, der er placeret på den kolde side af isoleringen. Som tommelfingerregel skal dampspærren være mindst 10 gange så tæt for vanddamp som lagene på den kolde side af isoleringen.
Normalt skal dampspærren have en Z-værdi på mindst 50 GPa. Lavere værdier bør kun anvendes i samråd med leverandøren af dampspærren, fx i forbindelse med systemløsninger, hvor dampspærre og evt. vindspærre er afpasset til brug sammen.
l badeværelser bør dampdiffusionsmodstanden af vådrumsbehandlinger være mindst 100 GPa s m2/kg på grund af den ofte høje luftfugtighed. l praksis er det normalt vigtigere at samlinger, gennemføringer etc. er lufttætte, end at materialet er meget diffusionstæt.

Få 3 Tilbud isolering tilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra 3byggetilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra danskisolering


Eksempler på tilbud isolering i 3050 Humlebæk
Murermester Jonas Armfelt ApS
Baunebjergvej 121
3050 Humlebæk
CVR: 31581567
Hjemmeside
Den Lange Murermester
Teglgårdsvej 525
3050 Humlebæk
CVR: 35201602
Hjemmeside
Humlebæk Facaderenovering
Skeltoftevej 6 B
3050 Humlebæk
CVR: 32977790
Hjemmeside