Tilbud isolering i København

  • Få gratis 3 tilbud på isolering i København
  • Udfyld skemaet på kun 6 minutter
  • Du får 3 tilbud fra lokale isolatører

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering

Isolering og efterisolering udføres i hele København

2. november 2017. Uanset om du skal have udført isolering, eller efterisolering i København, er du kun lidt tekst og et klik væk, fra gratis at indhente 3 budgetvenlige tilbud på isoleringsarbejde. Udfyld webformularen, med beskrivelse af din opgave. Det tager kun få minutter.
I løbet af 24-48 timer vil du modtage 3 seriøse og prisbevidste bud på opgaven, fra vores tilknyttede firmaer, med erfaring og ekspertise i håndværket.
De udfører alle typer og former for efterisolering, feks. facade isolering eller i hulmur. Det kan også være tagisolering eller isolering af terrændæk.
Vi formidler kontakten helt gratis. Du betaler altså intet for at indhente dine 3 seje Københavnertilbud. Dit klik kan spare dig for mange penge på isoleringsopgaven, og give dig et grønnere varmebudget. Det er ikke umuligt at spare op til 33% på både isoleringsopgaven og de efterfølgende varmeregninger.

Kontrolleret ventilation er nødvendig

Ventilationstab i form af utilsigtede utætheder i huse er uønsket, da det medfører en række ulemper:
  • Husets varmetab øges, når for store mængder varm luft forsvinder gennem klimaskærmen. Utætheder i klimaskærmen kan øge energiforbruget med op til 20-30 % i forhold til bygninger, hvor klimaskærmens tæthed svarer til de krav, der stilles til en moderne bygning (Rasmussen & Nicolaisen, 2007). Den varme, der forsvinder ukontrolleret, kan heller ikke genbruges, fx i varmegenvindingsanlæg.
  • Varm og fugtig indeluft kan via utætheder trænge ud i konstruktionen, hvor luften møder koldere dele. Det betyder, at den relative luftfugtighed (RF) i konstruktionen stiger, og i værste tilfælde sker der kondensation i konstruktionen med risiko for skimmelsvamp eller angreb af træødelæggende svampe.
  • Komforten kan nedsættes, da der kan opstå træk og fodkulde.

Utætheder forhindres med tæthedsplan

Utætheder forhindres ved, at der oprettes et gennemgående tæthedsplan. Denne vil typisk være det samme som bygningens dampspærre. I bygninger, hvor der er anvendt tætte byggematerialer som beton og tegl, kan disse indgå som en del af tæthedsplanet, normalt sammen med en membran.
Bygningens tæthedsplan, jf. SBi-anvisning 214, skal ligge i bunddækket og krybekældervæggene som altså skal udføres lufttætte. Mekanisk ventilation sluttet til husets ventilationssystem skaber undertryk i krybekælderen og gør varmegenvinding mulig.
Luftskiftet bør svare til luftskiftet i bygningen i øvrigt, dvs. 0,5 gang pr. time. Lufttilførslen kommer fra de overliggende rum gennem naturlige utætheder ved fodpaneler etc. Eventuelt kan der etableres spalter eller riste i gulvet (ikke fra køkken og bad). Det mekaniske ventilationsanlæg skal indreguleres, så der ikke opstår gener i forbindelse med brugen.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering


Eksempler på tilbud isolering i 2400 København
Murbyg ApS
Bygmestervej 2
2400 København NV
CVR: 10003318
Hjemmeside
Big Murer ApS
Frederikssundsvej 72 B
2400 København NV
CVR: 36728132
Hjemmeside
Ado Byggeservice
Horsebakken 3 D
2400 København NV
CVR: 30931904
Hjemmeside