Tilbud isolering Korsør

  • Isolering Korsør - Få 3 eftertragtede tilbud
  • Indsend skemaet online på under 6 min.
  • Du får en erfaren troværdig isolatør

Få 3 Tilbud isolering Korsør tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 4220

Mælkevej
Knivkærvej
Pakhusstrædet
Havrevænget
Amerikakajen
Jørgensgade
Lerbakken
Drosselstien
Lilleskovvej
Birchnersgade
Havnepladsen
Caspar Brands Plads
Blomsterparken
Batterivej
Frølundevej
Bonderupvej
Præstestræde
Omøvej
Lokesvej
Kruusesvej

Isolering Korsør - Spar op til 25% på at indhente 3 tilbud

Skal du have isoleret en ydervæg med skalmur og bagmur af letbeton i Korsør, eller noget helt andet, så lad os helt gratis finde 3 tilbud på opgaven. Indsend din isoleringsopgave til Billig-isolering.dk på under otte minutter og få 3 skarpe isolering Korsør tilbud på 24 timer.
På disse dele af bygningen bliver slagregnspåvirkningen derfor særlig stor, og den kan være større end den fri slagregn, dvs. slagregn på en fri flade med samme orientering, som ikke er påvirket af bygningens udformning. Forskelle i vindtryk på bygningens sider kan ved uhensigtsmæssig udformning af konstruktionerne presse vand ind i disse.
Efter at regnen har ramt facaden, vil vandet rende ned. Nogle facadematerialer, fx tegl, kan opsuge en stor del af vandet, mens andre, fx glas, ikke suger noget. Ved de nederste etager kan der således komme betydelige vandmængder i Korsør, der kan optræde som en sammenhængende vandfilm på overfladen.

Ydervæg med skalmur og bagmur af letbeton

Inden gennemførelse af efterisolering er det naturligt at se på, hvordan den eksisterende hulmur fungerer. Småhuse med bagmur af porebeton, hulmursisolering og udvendig skalmur burde kunne give anledning til fugtproblemer, fordi porebeton er ca. tre gange så åben som en skalmur i tegl.
Selv om en overfladebehandling med puds og maling øger diffusionsmodstanden af porebetonen, så overholder det ikke reglen om, at dampspærrens diffusionsmodstand skal være ca. 10 gange højere end vindspærren (skalmuren). Reelt er der derfor ingen dampspærre i denne type vægkonstruktion.

Alligevel giver ydervægstypen erfaringsmæssigt ikke fugtproblemer. Det kan forklares på følgende måde:
  • Porebeton er så åben, at fugten fra indeklimaet kan diffundere ud gennem bagmuren. Der sker en kondensering i hulmuren, men denne drænes væk fra bagsiden af skalmuren.

Skalmur er ikke tæt for slagregn

  • Skalmuren er i forvejen ikke tæt for slagregn, og der kan derfor samle sig slagregn på bagsiden, som dog kan tåle denne opfugtning, fordi der normalt er et lille hulrum mellem formur og varmeisolering. I bunden af hulmuren er der etableret en fugtspærre, der sikrer, at eventuelt vand på bagsiden af skalmuren og fugt fra indeklimaet ledes ud til forsiden.
  • Samtidig er skalmuren inklusive fugerne kapillarsugende, så når muren ikke er gennemfugtig på grund af slagregn, kan fugt trækkes ud gennem konstruktionen.
  • Fugtindholdet i ydervæggen kan altså blive højt, men da den ikke er opbygget af fugtfølsomme eller organiske materialer, gør fugtindholdet ingen skade. Med organiske varmeisoleringsmaterialer vil løsningen ikke fungere.
  • Om et område er massivt eller hult kan for eksempel høres ved forsigtigt at banke på området med et hammerskaft.

Få 3 Tilbud isolering Korsør tilbud


Aktuel tilbud isolering fra postnummer 4220

Murermester Morten Seiling
Skovvej 15
4220 Korsør
CVR: 35983686
Hjemmeside
Storebælt Fugeteknik ApS
Højbjergparken 9
4220 Korsør
CVR: 34579636
Hjemmeside
Christian Mark Nielsens Eftf. ApS
Fladsken 7
4220 Korsør
CVR: 35521356
Hjemmeside