Tilbud isolering Nordsjælland

  • Få 3 gratis tilbud på isolering Nordsjælland
  • Udfyld web formularen på kun 2 min.
  • Du får 3 tilbud fra kompetente isolatører

Få 3 Tilbud isolering tilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra 3byggetilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra danskisolering

Spar op til 26% på isolering Nordsjælland på under 5 minutter

29. september 2018. På denne helt unikke online portal tilbyder vi at finde 3 velkvalificerede isolering Nordsjælland firmaer til din isoleringsopgave. Du bruger vores nemme online tekstformular hvor du kan beskrive dit behov for efterisoleringen og sender med et klik beskrivelsen til os.

Vi matcher din beskrivelse med vores samling af professionelle isoleringsfirmaer overalt i Nordsjælland. De tre mest kvalificerede firmaer til netop din opgave får lov til at byde på opgaven. Du slipper dermed for at blive kontaktet af useriøse fuskere og amatører, som der som bekendt er en del af.

Beskriv den isoleringsopgave, du ønsker hjælp til i online skemaet på under 4 minutter. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret vil isoleringsfirmaerne være i deres tilbud. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores portal og du forpligter dig ikke til noget som helst.

Isolering af tag og loft

Mulighederne for at isolere et tag afhænger af tagets opbygning. I det følgende behandles byggetekniske løsningseksempler til efterisolering af de mest almindelige tagtyper, herunder ventileret tagrum, ventileret samt uventileret paralleltag og skunkrum.
Udgangspunktet for eksemplerne er, at man på forhånd har besluttet, hvor meget, der skal efterisoleres. Ventilerede tagrum forekommer typisk i uudnyttede tagkonstruktioner med gitterspær eller den øverste del (spidsloftet) på en udnyttet tagetage med hanebåndsspær.
Ved efterisolering af loftet mellem det opvarmede beboelsesrum og det overliggende, ventilerede tagrum skal både varme- og fugtforhold vurderes.

Et loft mod et koldt rum skal nedefra indeholde følgende elementer:

  • Loftbeklædning


  • Dampspærre


  • Spærfod eller hanebånd


  • Varmeisolering mellem og over spærfod eller hanebånd.

Dampspærre i loft

Inden efterisolering skal det sikres, at den eksisterende dampspærre er intakt, tætsluttende og ligger maksimalt 1/3 inde i loftkonstruktionen på den varme side af varmeisoleringen efter gennemførelse af efterisolering. Hvis dette ikke er tilfældet, skal der etableres ny dampspærre.
I mange tilfælde er der behov for en ny dampspærre - ikke mindst, da vigtigheden af dampspærrens lufttæthed tidligere ofte er blevet undervurderet, og en eksisterende dampspærre derfor sjældent er tætsluttende. Dampspærren vurderes visuelt ved at løfte op i den eksisterende varmeisolering flere steder.
En gammel, utilstrækkelig dampspærre bør i princippet fjernes inden opsætning af ny dampspærre for at forhindre, at der opstår fugtfælder i konstruktionen. Hvis den eksisterende dampspærre er let tilgængelig, skal den derfor fjernes.

Få 3 Tilbud isolering tilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra 3byggetilbudFå 3 Tilbud isolering tilbud fra danskisolering


Eksempler på tilbud isolering i 3120 Nordsjælland

J.Christensen Murerservice
Blåmunkevangen 19
3120 Dronningmølle
CVR: 26513812
Hjemmeside
Murerfirmaet T-Riis
Slåenvangen 4
3120 Dronningmølle
CVR: 21302090
Hjemmeside
PBW Murer- og Entreprenørfirma
Munkerup have 64
3120 Dronningmølle
CVR: 34449953
Hjemmeside