Tilbud isolering i Nykøbing

  • Få gratis 3 tilbud på isolering i Nykøbing
  • Udfyld skemaet online på bare 4 minutter
  • Du får 3 tilbud fra lokale isolatører

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering

Spar penge på facade isolering eller indendørs isolering

2. november 2017. Du har et isoleringsprojekt i Nykøbing, og søger efter en isolatør til opgaven. Men du vil gerne have 3 tilbud? Så udfyld vores gratis onlineskema.
Isoleringsfirmaerne i Nykøbing konkurrerer om at vinde din isoleringsopgave og derfor er du sikker på, at du modtager nogle meget konkurrencedygtige tilbud.
På høje bygninger kan imprægnering medføre øget vandbelastning af de nederste dele af facaden, fordi vandet ikke længere vil blive opsuget i de øverste dele. imprægnering medfører som regel også en ændring i udseende/farve af den behandlede overflade. Nogle porøse materialer har en porestruktur, som bevirker, at de har gode kapillartransporterende egenskaber.

Når porerne i materialet fyldes med vand, sker der en væsketransport som følge af det undertryk, der skabes i de åbne porer. Denne egenskab kan udnyttes til at flytte kondenseret vand. Særlige kalciumsilikatplader og overfladebehandlinger, fx puds, har disse egenskaber.

Isolering af brystning med varmereflekterende folie

Efterisolering med varmereflekterende folie: Hvis radiatoren ikke skal flyttes ud permanent, vil der være meget lidt plads til efterisolering af brystningen. Her kan der opsættes en blank folie, eventuelt kombineret med et tyndt lag varmeisolering, fx reflektiv varmeisolering.
Hvis overfladen mod radiatoren er blank, vil varmestråling blive reflekteret, så varmetabet nedsættes. Men da varmeisoleringen ikke er særlig tyk, vil der stadig være et varmetab, der sikrer, at vandtransporten i tørvejr vil være udad. Indervæg mod kolde rum: Ved indervægge mod kolde rum forstås vægge mod rum, der ligger bag en klimaskærm, men ikke bliver opvarmet.
Kolde rum kan være tidligere vaskehus, bryggers, fyrrum, garager, forrådskammer, udestuer m.m. Alu-foliens reflekterende virkning her i praksis stort set ingen betydning for varmetransporten. Der er uden betydning, hvilken vej alufolien vender.

Isolering af brystning bag eksisterende træbeklædning

I nogle huse er der opsat træpanel på indersiden af murstensbrystningen, så der er et smalt hulrum mellem brystning og trævæg. Foran trævæggen er der eventuelt en radiator. Dette område kan eventuelt efterisoleres ved indblæsning af løsfyld.
Mod radiatoren placeres for eksempel en reflekterende folie med luft foran. Folien fungerer som dampspærre og begrænser varmetabet. Erfaringsmæssigt er der ikke behov for en dampspærre. Denne løsning kan dog kun bruges ved mindre varmeisoleringstykkelser, fx 50 mm, da varmetabet så stadig vil være så betydeligt, at indtrængende slagregn transporteres ud.
Problemet er størst om vinteren, men her må der forventes at være varme på radiatoren, så løsningen stadig fungerer fugtteknisk. Ved fugtundersøgelse skal opmærksomheden især rettes mod fugtskjolder, skimmelvækst, muglugt og andre tegn på opfugtning.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering


Eksempler på tilbud isolering i 4800 Nykøbing
MP Energibyg
Dambækvej 5
4800 Nykøbing
CVR: 31982944
Hjemmeside
TagXperten Tag og Facader
Aarhusvej 21
4800 Nykøbing
CVR: 25481011
Hjemmeside
Kirkeby Isolering & Supervision ApS
Grønsundsvej 238
4800 Nykøbing
CVR: 35388923
Hjemmeside