Tilbud isolering i Sæby

  • Få 3 gratis tilbud på isolering i Sæby
  • Udfyld skemaet online på bare seks minutter
  • Du får 3 tilbud fra faglærde isolatører

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering

Tilknyttede fagmænd giver tilbud. Spar penge i dag

2. november 2017. Det er ikke nemt at finde en pålidelig isolatør i Sæby selv, så brug Billig-isolering.dk i stedet. Isoleringsfirmaerne i Sæby konkurrerer om at vinde din isoleringsopgave og derfor er du sikker på, at du modtager nogle meget konkurrencedygtige tilbud.
Termolægter er bjælker af stiv mineraluld med påklæbet træfiberplade på forsiden. Lægterne bruges ved indvendig efterisolering af ydervægge, der efterfølgende skal beklædes med f.eks. brædder, træ- eller gipsplader. Fordelen ved termolægter er, at man undgår de kuldebroer, som almindelige trælægter kan forårsage.
Værk eller fugestrimmel af mineraluld bruges som tætning mellem mur og træværk, eksempelvis omkring dør- og vindueskarme. Fugningen må ikke være for fast, men skal fylde hulrummet helt ud. Dimensioner: 20 x 60, 20 x 120 og 50 x 50 mm. Længder. 7,5 til 10 m.

Skrâ tage - gitterspær #

En gitterkonstruktion består af træ eller stål, fritspændende, understøttet på mure eller opstillet på bærende dæk. Gitterspær af træ anvendes normalt til mindre spændvidder. Parcel- og rækkehuse, let industri, mindre institutionsbyggeri, sidebygninger til produktions-, lagerhaller o.lign.
Gitterspær af stål med åse af træ eller stål anvendes normalt til større frispænd fra mur til mur, men også på søjle-/bjælkekonstruktioner. Anvendes til industri- og sportshaller, garageanlæg o.lign. I et koldt tag består f.eks. af et trægitterspær med isoleringen anbragt på loftet mellem og over tagfoden.
Derover en Icopal tagdækning på brædder/krydsfiner lagt direkte på spærene eller en anden tagbeklædning på lægter, evt. med undertag. Hygrodiode dampspærre anbefales. En anden løsning er stålgitterspær med isoleringen anbragt mellem åsene på loftbeklædningen.

trægitterspær udføres sjældent som varmt tag

Der kan kan også benyttes en lcopal tagdækning på brædder/krydsfiner/stålplader oplagt på åsene, eller en anden tagbeklædning lagt direkte på åsene. Konstruktion af trægitterspær udføres sjældent som varmt tag.
Sædvanligvis vælges stålgitterspær med åse og tagopbygning bestående af brædder/krydsfiner/profilerede stålplader monteret på åsene eller selvbærende profilerede stålplader monteret direkte på spærene, er underlag for udvendig isolering. Den danner underlag for tagdækning med Icopal.
Ved underlag af brædder/krydsfiner anbefales Hygrodiode dampspærre. I tilfælde, hvor åsehøjden ikke giver tilstrækkelig isoleringstykkelse, kan det være nødvendigt med supplerende udvendig isolering, der så danner underlag for tagdækning med lcopal. Den udvendige isolering skal udgøre mere end halvdelen af den samlede isolans.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering


Eksempler på tilbud isolering i 9300 Sæby
Karl Bredmoses Murerforretning ApS
Åhavevej 49
9300 Sæby
CVR: 28496370
Hjemmeside
Voerså Tømrerservice
Vestergårdsvej 4
9300 Sæby
CVR: 28918755
Hjemmeside
B6 Akustik A/S
Tranåsvej 5
9300 Sæby
CVR: 62124814
Hjemmeside