Tilbud isolering i Skælskør

  • Få gratis 3 tilbud på isolering i Skælskør
  • Udfyld webformularen på mindre end 4 minutter
  • Du får 3 tilbud fra kvalitetssikrede isolatører

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering

Undgå fugt, dårlig lugt og skimmelsvamp i kælder

2. november 2017. Beskyttelse mod slagregn, varme- eller kuldeisolering i Skælskør, så kan vi finde 3 firmaer der vil byde op din opgave. Og vi gør det helt og aldeles gratis! Du skal blot udfylde kontaktformularen på få minutter og sende den ind til os - så leverer vi 3 attraktive tilbud på isolering i Skælskør på få dage.
En vandfilm i kombination med vind, kan medføre, at facaden udsættes for et egentligt vandtryk. Nedbør i form af små, faste snekrystaller under samtidig påvirkning af vind betegnes fygesne. Ved kraftig vind kan fygesne bevæge sig i alle retninger - også opad. Fygesne kan trænge ind mellem tagsten, gennem ventilationsåbninger mv.
Der kan også skaffes historiske data fra de enkelte meteorologiske stationer. Bemærk, at forholdene for den aktuelle bygning kan afvige en del fra forholdene ved - selv nærtliggende - meteorologiske målestationer. Til simulering af fugttransport anvendes ofte data fra det danske referenceår TRY.

Skalmur og fugtspærre

Isoleringssystemet fungerer, fordi der er et hulrum mellem varmeisolering og skalmur, og fordi der er en fugtspærre ved soklen - to ting, der normalt vil være opfyldt for konstruktioner, der er opført med porebeton som bagvæg.
Der skal opsættes dampspærre, hvis denne type ydervæg efterisoleres indvendig med en let skeletvæg. En indvendig efterisolering vil betyde, at letbetonvæggen bliver væsentlig koldere, og der er derfor risiko for, at fugtniveauet i den oprindelige bagmur bliver så højt, at det kan give indeklimaproblemer.
Udvendig efterisolering betyder omvendt, at temperaturen på hele ydervægskonstruktionen øges, hvorved kondensationsproblemet reduceres på skalmuren. Udvendig efterisolering bør dog gennemføres med bærende dele af materialer, der kan modstå en eventuel fugtbelastning indefra. Udvendige beklædning skal leve op til krav om en lav diffusionsmodstand.

Hulmursisolering, opbygning og forudsætninger #

Hvis mellemrummet mellem for- og bagmur ikke er varmeisoleret, er det muligt at fylde hulrummet ved indblæsning af isoleringsmateriale som løsfyld. Denne efterisoleringsmetode er relativt billig og effektiv og vil derfor ofte være rentabel. Der er dog forhold, som man skal være opmærksom på:
  • Hvis formuren viser tegn på fugtskader, kan dette forværres efter hulmursisolering.
  • For- og bagmur skal være tætte, så hulmursisoleringen forbliver i hulmuren.
  • lndblæsning af isoleringsmateriale sker med et vist tryk. Hvis muren - typisk indvendig - kun er tæt som følge af et tyndt pudslag med dårlig vedhæftning, kan pudsen blive blæst af ved operationen.
  • Nogle hulmure er reelt ikke hule overalt. Dels kan der være murbrokker i den nederste del af muren, og dels kan der - typisk i to-etagers gavle - være faste bindere.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering


Eksempler på tilbud isolering i 4230 Skælskør
Murermester Uffe Jensen
Næstved Landevej 560
4230 Skælskør
CVR: 28397208
Hjemmeside
Flisemurer Dan Jørgensen
Rørsangervej 10
4230 Skælskør
CVR: 21101648
Hjemmeside
Milotec Rørisolering
Harboes Vænge 2
4230 Skælskør
CVR: 26055407
Hjemmeside