Tilbud isolering i Vanløse

  • Få gratis 3 tilbud på isolering i Vanløse
  • Udfyld online skemaet på under 2 minutter
  • Du får 3 tilbud fra faguddannede isolatører

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering

Spar tid. Du skal bare udfylde vores gratis online formular

2. november 2017. Det er nemt, gratis, hurtigt og helt uforpligtende at indhente tilbud. Udfyld online skemamet, vent et par dage, tjek 3 prisrigtige tilbud, og kontakt det udvalgte firma. Du skriver, vi formidler kontakten til isolatøre der udfører dit isoleringsjob i Vanløse. Så nemt er det at indhente bud. Og det gør vi som sagt helt omkostningsfrit.
Det kan være en udfordring at prøve at isolere selv. Det er ikke alle har energi eller den nødvendige ekspertise som skal til. Du bør i de fleste tilfælde overlade isoleringsarbejdet til professionel håndværker, eller et professionelt isoleringsfirma i Vanløse.
At indhente tilbud gennem os, gratis, kræver kun din energi og lidt af din tid. Til gengæld kan du risikere at undgå at betale overpris i Vanløse! Spar i stedet op til 35 procent!

Dampspærrens funktion

En dampspærre anvendes for at begrænse mængden af fugt fra indeluften i form af damp, der transporteres indefra og ud igennem klimaskærmen (diffusion). Hvis store fugtmængder kan trænge igennem konstruktionen og møde koldere områder, kan den relative luftfugtighed i området blive så høj, at der opstår fugtskader, herunder skimmelsvampevækst..
En dampspærre skal også fungere som tæthedsplan og forhindre fugttransport ved luftstrømning (konvektion). I nogle konstruktionstyper fungerer dele af konstruktionen, fx tunge materialer, som dampspærre.
I andre tilfælde monteres en membran for at sikre damptæthed og lufttæthed. Normalt skal en dampspærre have en diffusionsmodstand (Z-værdi) på mindst 50 GPa s m2/kg. For at hindre vanddamp fra indeluften i at trænge ud i de omgivende konstruktioner og opfugte disse, anbringes ofte en dampspærre på den varme side af isoleringen.

Ved en tung ydervæg kan man spare på dampspærre

I en tung ydervæg er der sjældent brug for en dampspærre i form af en membran. I denne type ydervæg vil den tunge bagmur have en så stor diffusionsmodstand, at den i praksis fungerer som dampspærre, også selv om diffusionsmodstanden sjældent når op på 50.
Hvor bagmuren er af porebeton, vil diffusionsmodstanden i bagvæggen være endnu mindre, men i praksis udgør dette ikke noget problem, især fordi konstruktionen ikke indeholder organiske materialer. I terrændæk og gulve i kældre og krybekældre vil betonlaget fungere som dampspærre.
l lette ydervægge og tagkonstruktioner vil dampspærren oftest være en membran med stor diffusionsmodstand (Z-værdi), fx PE-folie med Z-værdi på ca. 500 GPa s m2/kg. Gipsplader er ikke tætte over for damp, fx er diffusionsmodstanden for to lag gips ca. 2 GPa s m2/kg, men særlige træfiberplader kan have en tilstrækkelig stor Z-værdi.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra 3byggetilbudFå 3 tilbud fra danskisolering


Eksempler på tilbud isolering i 2720 Vanløse
Papiruld Amager.dk ApS
Nordbyvej 5
2720 Vanløse
CVR: 33880766
Hjemmeside
Tømrerfirma Michael N. Johansen A/S
Jyllingevej 61
2720 Vanløse
CVR: 29405085
Hjemmeside
Murermester Nørgaard
Vendsysselvej 16
2720 Vanløse
CVR: 34253447
Hjemmeside