Billig-isolering.dk

Tilbud isolering Espergærde


Lokale veje
Espergærde

Jernbane Alle
Bakkegårdsvej
Helgavej
Bybjergvej
Bjergvangen
Mørdrupvænget
Rosmarinvej
Aurikelvej
Bakken
Kongevejen
Kildemosevej
Fuglevangsvej
Berberisvej
Kastanie Alle
Gymnasievej
Carl Collatz Vej
Bybjerggård
Mosehusvej
Hornbækvej
Birkevænget

På få dage kan du modtage 3 tilbud på isolering Espergærde

Du tænker uden tvivl, at det er rigtig tidskrævende, selv at få priser hos en lokal autoriseret isolatør i Espergærde. Find let arbejdsvillige isoleringsfirmaer her på onlinesiden Billig-isolering.dk. Inden for få dage vil 3 billige lokale isoleringsfirmaer kontakte dig med udsøgte pristilbud.
Vi opsnuser udelukkende tilbud ved 1. klasses isoleringsfirmaer, og du er dermed garanteret veludført isoleringsarbejde fra A til Z. Lad effektive og engagerede virksomheder i Espergærde løse opgaven. Betal ikke overpris for en seriøs isolatør i 3060 Espergærde.
Du har opdaget onlineportalen Billig-isolering.dk, hvor du nu kan få 2-3 fortrinlige isoleringstilbud. Onlineportalen Billig-isolering.dk er vores uforpligtende og yderst anvendelige internetservice, der lover at opsnuse stærke tilbud på din isoleringsopgave. Hjemme i privaten kan du sammenholde buddene og efterfølgende udse det, du foretrækker.

Betydning af dampspærre og varmeisoleringstykkelse#

Betydningen af en tæt dampspærre stiger med varmeisoleringstykkelsen. Det kan illustreres med følgende eksempel, hvor der tages udgangspunkt i en hulmur bestående af to halvstensvægge med 70 mm varmeisolering, der efterisoleres indvendig med 100 mm varmeisolering og to gange gipsplade.
Bemærk, der er ingen dampspærre. Der regnes med vinterforhold svarende til -5 °C ude, 20 °C inde og 40 % RF. Den indvendige overfladetemperatur på den oprindelige væg falder 12,5 °C som følge af efterisoleringen.
Hvis der ikke anvendes dampspærre, vil den relative luftfugtighed på den oprindelige overflade stige fra ca. 44 % RF til 100 % RF. Hvis efterisoleringens tykkelse nedsættes til 50 mm vil overfladetemperaturen på den oprindelige inderside falde til 8,6 °C og den relative luftfugtighed i området vil være 77 % RF.

Risiko for forhøjet luftfugtighed

Som det fremgår af ovenstående eksempel øges risikoen for forhøjet fugtindhold med tykkelsen på varmeisoleringen. Hvis der anvendes en dampspærre, der dog har nogle utætheder ved samlinger og gennemboringer, vil forholdene være mindre dramatiske end i eksemplet.
Men i områder omkring utæthederne vil det være værst. Desværre opstår utætheder typisk de steder, hvor der er kuldebroer, altså hvor temperaturforholdene kan være endnu værre. Hvis der havde været en tæt dampspærre, ville den relative luftfugtighed på indersiden af pudsen have været ca. 40 % RF ved 100 mm efterisolering.
Især organiske materialer, fx træ, er udsatte for skader som følge af opfugtning. Uorganiske materialer, fx beton og tegl, skades sjældent selv af fugt. For disse materialer anvendes fugtmàlinger derfor især til at vurdere, om der er risiko for skader på andre tilstødende materialer.Lokale isoleringsfirmaer fra postnr. 3060

Murermester Freddie L. Petersen
Jernbane Alle 72
3060 Espergærde
CVR: 25890078
Tlf. 29273539
Murermester E.B. Andersen ApS
Tinvej 10
3060 Espergærde
CVR: 22347314
Frederik Helmersen
Egegårdsvej 32
3060 Espergærde
CVR: 37951757


© 2019 - www.billig-isolering.dk - Kontakt