Tilbud isolering Espergærde

  • Isolering Espergærde - Bestil 3 kontante tilbud
  • Indsend formularen på mindre end syv minutter
  • Få en kreativ godkendt isolatør

Postnummer 3060
vejnavne

Gammel Strandvej
Jettevej
Grøndalsvænget
Egebækhøj Alle
Fredskovvej
Rosmarinvej
Esperhave
Nørremarken
Lysskovvej
Kongevejen
Hvedemarken
Pærevej
Mosehusvej
Kildemosevej
Ewaldsvej
Kelleris Høj
Guldvej
Kløvermarken
Diamantvej
Hovgårdsparken

På få dage kan du modtage 3 tilbud på isolering Espergærde

Få 3 billige tilbud på isoleringsarbejde i Espergærde. Opret din efterisoleringsopgave i skemaet, online. Det tager mindre end 7 minutter og send den derefter ind til os. Vi finder 3 dygtige isolering Espergærde firmaer, som hver får lov at give et attraktivt isoleringstilbud til dig - helt gratis, nemt og uforpligtende.
Når du har indsendt din opgave, er det blot at afvente, at henvendelserne der indløber - måske allerede samme dag. Vores store gruppe af tilknyttede isoleringsfirmaer har alle mange års erfaring i isoleringsfaget. De har derfor lang erfaring med at løse præcis din type opgave.
Undgå de grønne uerfarne isoleringsfirmaer og vælg i stedet en fra Espergærde der hjælper dig til et grønnere energiforbrug. Og ikke mindst er kompetent til at løse din efterisoleringsopgave med det ønskede resultat til følge.

Betydning af dampspærre og varmeisoleringstykkelse#

Betydningen af en tæt dampspærre stiger med varmeisoleringstykkelsen. Det kan illustreres med følgende eksempel, hvor der tages udgangspunkt i en hulmur bestående af to halvstensvægge med 70 mm varmeisolering, der efterisoleres indvendig med 100 mm varmeisolering og to gange gipsplade.
Bemærk, der er ingen dampspærre. Der regnes med vinterforhold svarende til -5 °C ude, 20 °C inde og 40 % RF. Den indvendige overfladetemperatur på den oprindelige væg falder 12,5 °C som følge af efterisoleringen.
Hvis der ikke anvendes dampspærre, vil den relative luftfugtighed på den oprindelige overflade stige fra ca. 44 % RF til 100 % RF. Hvis efterisoleringens tykkelse nedsættes til 50 mm vil overfladetemperaturen på den oprindelige inderside falde til 8,6 °C og den relative luftfugtighed i området vil være 77 % RF.

Risiko for forhøjet luftfugtighed

Som det fremgår af ovenstående eksempel øges risikoen for forhøjet fugtindhold med tykkelsen på varmeisoleringen. Hvis der anvendes en dampspærre, der dog har nogle utætheder ved samlinger og gennemboringer, vil forholdene være mindre dramatiske end i eksemplet.
Men i områder omkring utæthederne vil det være værst. Desværre opstår utætheder typisk de steder, hvor der er kuldebroer, altså hvor temperaturforholdene kan være endnu værre. Hvis der havde været en tæt dampspærre, ville den relative luftfugtighed på indersiden af pudsen have været ca. 40 % RF ved 100 mm efterisolering.
Især organiske materialer, fx træ, er udsatte for skader som følge af opfugtning. Uorganiske materialer, fx beton og tegl, skades sjældent selv af fugt. For disse materialer anvendes fugtmàlinger derfor især til at vurdere, om der er risiko for skader på andre tilstødende materialer.

Lokal tilbud isolering fra 3060

Murermester Freddie L. Petersen
Jernbane Alle 72
3060 Espergærde
CVR: 25890078
Hjemmeside
Frederik Helmersen
Egegårdsvej 32
3060 Espergærde
CVR: 37951757
Hjemmeside
Murermester E.B. Andersen ApS
Tinvej 10
3060 Espergærde
CVR: 22347314
Hjemmeside