Tilbud isolering København

  • Isolering København - Modtag 3 friske tilbud
  • Udfyld formularen på ca tre minutter
  • Vi finder en reel reel isolatør

Lokale veje
København

Frederikssundsvej
Støvnæs Allé
Pomonavej
Vestergårdsporten
Rådvadsvej
Rødkilde Plads
Væbnervej
Ebba Lunds Vej
Gransangervej
Stenkløvervej
På Bjerget
Slåenvej
Mirabellevej
Teglbrændervej
Hvidkildevej
Rebslagervej
Frimestervej
Præstelængen
Musvågevej
Valnøddevej

Isolering København? Seriøse fagfolk giver gratis 3 tilbud

Uanset om du skal have udført isolering, eller efterisolering i København, er du kun lidt tekst og et klik væk, fra gratis at indhente 3 budgetvenlige tilbud på isoleringsarbejde. Udfyld webformularen, med beskrivelse af din opgave. Det tager kun få minutter.
I løbet af 24-48 timer vil du modtage 3 seriøse og prisbevidste tilbud på opgaven, fra vores tilknyttede firmaer, med erfaring og ekspertise i håndværket.
De udfører alle typer og former for efterisolering, feks. facade isolering eller i hulmur. Det kan også være tagisolering eller isolering af terrændæk.
Vi formidler kontakten helt gratis. Du betaler altså intet for at indhente dine 3 seje isolering København tilbud. Dit klik kan spare dig for mange penge på isoleringsopgaven, og give dig et grønnere varmebudget. Det er ikke umuligt at spare op til 33% på både isoleringsopgaven og de efterfølgende varmeregninger.

Kontrolleret ventilation er nødvendig

Ventilationstab i form af utilsigtede utætheder i huse er uønsket, da det medfører en række ulemper:
  • Husets varmetab øges, når for store mængder varm luft forsvinder gennem klimaskærmen. Utætheder i klimaskærmen kan øge energiforbruget med op til 20-30 % i forhold til bygninger, hvor klimaskærmens tæthed svarer til de krav, der stilles til en moderne bygning (Rasmussen & Nicolaisen, 2007). Den varme, der forsvinder ukontrolleret, kan heller ikke genbruges, fx i varmegenvindingsanlæg.
  • Varm og fugtig indeluft kan via utætheder trænge ud i konstruktionen, hvor luften møder koldere dele. Det betyder, at den relative luftfugtighed (RF) i konstruktionen stiger, og i værste tilfælde sker der kondensation i konstruktionen med risiko for skimmelsvamp eller angreb af træødelæggende svampe.
  • Komforten kan nedsættes, da der kan opstå træk og fodkulde.

Utætheder forhindres med tæthedsplan

Utætheder forhindres ved, at der oprettes et gennemgående tæthedsplan. Denne vil typisk være det samme som bygningens dampspærre. I bygninger, hvor der er anvendt tætte byggematerialer som beton og tegl, kan disse indgå som en del af tæthedsplanet, normalt sammen med en membran.
Bygningens tæthedsplan, jf. SBi-anvisning 214, skal ligge i bunddækket og krybekældervæggene som altså skal udføres lufttætte. Mekanisk ventilation sluttet til husets ventilationssystem skaber undertryk i krybekælderen og gør varmegenvinding mulig.
Luftskiftet bør svare til luftskiftet i bygningen i øvrigt, dvs. 0,5 gang pr. time. Lufttilførslen kommer fra de overliggende rum gennem naturlige utætheder ved fodpaneler etc. Eventuelt kan der etableres spalter eller riste i gulvet (ikke fra køkken og bad). Det mekaniske ventilationsanlæg skal indreguleres, så der ikke opstår gener i forbindelse med brugen.

Eksempler på tilbud isolering i København

Murbyg ApS
Bygmestervej 2
2400 København NV
CVR: 10003318
Hjemmeside
J. Gottschalk · Murer & Entreprenør
Vibevej 46
2400 København NV
CVR: 33617631
Hjemmeside
Big Murer ApS
Frederikssundsvej 72 B
2400 København NV
CVR: 36728132
Hjemmeside