Tilbud isolering Nørresundby

  • Isolering Nørresundby - Bestil 3 eminente tilbud
  • Indsend skemaet online på under 7 min.
  • Tilbud på en velegnet fleksibel isolatør

Eksempler på veje
i postnummer 9400

Chr. Adams Vej
Gyldenløvesvej
Klinikvej
Kapelvej
Byageren
Bendtsensvej
Åkandevej
Møllevej
Lindholm Nærbanevej
Hedelund
Bakkelygade
Uglebakken
Prinsessegade
Vikingevej
Skovvej
Irisvej
Askepotvej
Rolighedsvej
Smedien
Dragsholmstien

Fagmænd står klar med 3 tilbud på isolering Nørresundby

Du er kommet til det helt rigtige sted, hvis du leder efter et lokalt isoleringsfirma i Nørresundby. Her på Billig-isolering.dk kan du nemlig få 3 supertilbud fra autoriserede isolatører på din isolering Nørresundby opgave - 100 pct gratis.
Lamel-gulvplader er opbygget af sammenlimede, stive mineraluld-stykker. På oversiden er pladerne beklædt med en hård fiberplade, hvilket gør dem velegnede til isolering oven på betongulve. Her fungerer de som underlag for fastgørelse af f.eks. en spånpladebelægning og derefter vinyl, kork, tæppetøj eller lignende. Pladerne bruges også til udlægning på lofters eksisterende gangbroer ved efterisolering.
Termo-vægplader er etagehøje mineraluldplader med indbygget aluminium-dampspærre og 13 mm gipsplade som frontbeklædning. Pladerne er velegnet til samtidig isolering og beklædning af indvendige vægge. De klæbes blot fast på den eksisterende væg med fliselim.

Hanebåndsspær

Der er normalt tale om en fritspændende trækonstruktion fra mur til mur eller på bærende dæk. Anvendes hovedsageligt til parcel- og rækkehuse i 2 varianter: - med tagrum afgrænset af hanebåndsloft, skrå- og skunkvægge - eller som åbent tagrum med synlige hanebånd.
Isoleringen anbringes på hanebåndsloft, skrå- og skunkvægge og mellem bjælker i etageadskillelse eller på bærende dæk. Det anbefales at føre isoleringen af skråvæggen ned til tagfod, således at skunken er isoleret, og eventuelle rørinstallationer kan placeres frostfrit. For at opnå tilstrækkelig isolering vil det ofte være nødvendigt at påføre ekstra isolering indvendigt på spærene.
Tagdækning med lcopal udføres på brædder/krydsfiner lagt direkte på spærene eller anden tagbelægning på lægter. Er tagrummet uudnyttet kan isoleringen anbringes mellem bjælker i etageadskillelsen, eller på bærende dæk.

Sænk varmeudgiften i boligen med effektiv isolering

Indvendig varmeisolering af kælderydervægge frarådes generelt, da den kan medføre opfugtning af den oprindelige indvendige vægoverflade. Ved ældre kældre kan det dog være den eneste mulighed, men det bør altid først undersøges, om det er teknisk og økonomisk muligt at fugtisolere og isolere væggen udefra.
Hvis en væsentlig del af kælderydervæggen er over terræn, kan man dog af konstruktive og æstetiske grunde være tvunget til at varmeisolere på den indvendige side. Det er en forudsætning for indvendig isolering, at kælderen er tør, og at den holdes opvarmet til mindst 20 °C om vinteren.
Hvis isolering sker på den indvendige side, skal alle rester af organisk materiale fjernes, så der ikke er risiko for skimmelvækst eller nedbrydning. Indvendig isolering vil i praksis ofte blive udført som en isoleret forsatsvæg foran den egentlige kælderydervæg.

Tilfældig tilbud isolering fra 9400

A-Trading Fugekemi A/S
Bøgildsmindevej 5
9400 Nørresundby
CVR: 19065391
Hjemmeside
Murermester B. Pedersen
Rosenvænget 20
9400 Nørresundby
CVR: 30377214
Hjemmeside
Hansen-Byg v/Thomas Hansen
Voerbjergvej 40 Z
9400 Nørresundby
CVR: 29857490
Hjemmeside