Tilbud isolering Nordsjælland

  • Isolering Nordsjælland - Bestil 3 tiptop tilbud
  • Udfyld skemaet på under 5 minutter
  • Vi finder en billig bundsolid isolatør

Vejnavne i
postnummer 3120

Tornsangervej
Bekkasinvænget
Bakkevangen
Brombærvangen
Nordkrogen
Sneppevej
Spættevej
Møllevænget
Rørsangervej
Munkerup Have
Ny-Ager
Ørnevej
Blåmunkevangen
Møllemarken
Kammerrådensvej
Museumsvej
Elme Alle
Mølledalen
Slåenvej
Villingerødvej

Spar op til 26% på isolering Nordsjælland på under 5 minutter

På denne helt unikke online portal tilbyder vi at finde 3 velkvalificerede isolering Nordsjælland firmaer til din isoleringsopgave. Du bruger vores nemme online tekstformular hvor du kan beskrive dit behov for efterisoleringen og sender med et klik beskrivelsen til os.

Vi matcher din beskrivelse med vores samling af professionelle isoleringsfirmaer overalt i Nordsjælland. De tre mest kvalificerede firmaer til netop din opgave får lov til at byde på opgaven. Du slipper dermed for at blive kontaktet af useriøse fuskere og amatører, som der som bekendt er en del af.

Beskriv den isoleringsopgave, du ønsker hjælp til i online skemaet på under 4 minutter. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret vil isoleringsfirmaerne være i deres tilbud. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores portal og du forpligter dig ikke til noget som helst.

Isolering af tag og loft

Mulighederne for at isolere et tag afhænger af tagets opbygning. I det følgende behandles byggetekniske løsningseksempler til efterisolering af de mest almindelige tagtyper, herunder ventileret tagrum, ventileret samt uventileret paralleltag og skunkrum.
Udgangspunktet for eksemplerne er, at man på forhånd har besluttet, hvor meget, der skal efterisoleres. Ventilerede tagrum forekommer typisk i uudnyttede tagkonstruktioner med gitterspær eller den øverste del (spidsloftet) på en udnyttet tagetage med hanebåndsspær.
Ved efterisolering af loftet mellem det opvarmede beboelsesrum og det overliggende, ventilerede tagrum skal både varme- og fugtforhold vurderes.

Et loft mod et koldt rum skal nedefra indeholde følgende elementer:
  • Loftbeklædning

  • Dampspærre

  • Spærfod eller hanebånd

  • Varmeisolering mellem og over spærfod eller hanebånd.

Dampspærre i loft

Inden efterisolering skal man altid sikre, at dampspærrer er fuldstændig intakt, tætsluttende og ligger maksimalt 1/3 inde i loftkonstruktionen på den varme side af varmeisoleringen efter gennemførelse af efterisolering. Er dette ikke tilfældet, så skal man etablere en ny dampspærre.
I mange tilfælde er der behov for en ny dampspærre - ikke mindst, da vigtigheden af dampspærrens lufttæthed tidligere ofte er blevet undervurderet, og en eksisterende dampspærre derfor sjældent er tætsluttende. Dampspærren vurderes visuelt ved at løfte op i den eksisterende varmeisolering flere steder.
En gammel, utilstrækkelig dampspærre bør i princippet fjernes inden opsætning af ny dampspærre for at forhindre, at der opstår fugtfælder i konstruktionen. Hvis den eksisterende dampspærre er let tilgængelig, skal den derfor fjernes.

Tilfældig tilbud isolering fra 3120

Murermester Steen
Ibisvej 6
3120 Dronningmølle
CVR: 29567204
Hjemmeside
PBW Murer- og Entreprenørfirma
Munkerup have 64
3120 Dronningmølle
CVR: 34449953
Hjemmeside
J.Christensen Murerservice
Blåmunkevangen 19
3120 Dronningmølle
CVR: 26513812
Hjemmeside