Tilbud isolering Sæby

  • Isolering Sæby - Indhent 3 skræddersyede tilbud
  • Udfyld formularen på bare seks min.
  • Få en kvalitetsbevidst autoriseret isolatør

Vi dækker også
postnummer 9300

Havnen
Bødkervej
Kildemarken
Estersvej
Laurids Bojsensvej
Bodavej
Kirstensvej
Enebærvej
Fredborgvej
Lærkesangsvej
Mikkelstien
Antonsvej
Kajsvej
Mikkel Snors Vej
Sadelmagervej
Laurits Christensens Vej
Hjortestien
Ousenvej
Klostervænget
Bouetvej

Firmaer afgiver 3 fine tilbud på isolering Sæby af din bolig

Det er ikke nemt at finde en pålidelig isolatør i Sæby selv, så brug Billig-isolering.dk i stedet. Isolering Sæby virksomhederne kæmper om at få din isolering opgave og således kan du være sikker på, at du får nogle rigtig gode konkurrencedygtige tilbud.
Termolægter er bjælker af stiv mineraluld med påklæbet træfiberplade på forsiden. Lægterne bruges ved indvendig efterisolering af ydervægge, der efterfølgende skal beklædes med f.eks. brædder, træ- eller gipsplader. Fordelen ved termolægter er, at man undgår de kuldebroer, som almindelige trælægter kan forårsage.
Værk eller fugestrimmel af mineraluld bruges som tætning mellem mur og træværk, eksempelvis omkring dør- og vindueskarme. Fugningen må ikke være for fast, men skal fylde hulrummet helt ud. Dimensioner: 20 x 60, 20 x 120 og 50 x 50 mm. Længder. 7,5 til 10 m.

Skalmurede beton- og letbetonvægge

Disse vægtyper opbygges i princippet på samme måde som en dobbelt teglstensmur, dvs. at hulrummet mellem de to væghalvdele udfyldes helt med isoleringsmateriale. Der kræves derfor helt den samme beskyttelse mod vand, som trænger igennem formuren - som i denne sammenhæng benævnes skalmuren.
Hvis bagvæggen er beton støbt på stedet, er kravet om vindtæthed i bagvæggen umiddelbart opfyldt. Hvis bagvæggen er opbygget af elementer, er det vigtigt, at der sker forsvarlig udstøbning eller fugning af fugerne for at opnå lufttætte samlinger. l disse vægtyper skal asfaltpap til vandafledning ved væggens bund klæbes til bagvæggens yderside. Bindere skal være af rustfrit stål for at minimere bindernes kuldebrovirkning og risikoen for kondens.

Regler for isolering

Ved at opfylde dem kan man få en varmeattest, der gør huset mere værd den dag, det skal sælges. Problemet er blot, at isoleringen skal anbringes skjult i husets bygningsdele, hvor den sidder beskyttet mod regn, fugt og mekanisk påvirkning. Det sætter ofte nogle grænser for, hvor tyk en isolering man kan få plads til.
Derfor er det hensigtsmæssigt at foretage nogle former for efterisolering i forbindelse med anden modernisering af huset, f.eks. lægning af nye gulve, sænkning af lofter eller opsætning af ny vægbeklædning, hvor man kan afsætte den fornødne plads til indbygning af isolering.
Dampspærren må ikke ligge mere end højst 1/3 inde i isoleringen regnet fra den varme side. Herved kan elinstallationer mv. trækkes, uden at dampspærren skal gennembrydes, jf. i øvrigt det generelle afsnit om dampspærrer og SBi-anvisning 214 (Rasmussen & Nicolaisen, 2007).

Sæby isoleringsfirmaer eksempler:

Fugeentreprenør Pauli Lønsmann Bruun
Drejervej 40
9300 Sæby
CVR: 27752624
Tlf. 98401578
B6 Akustik A/S
Tranåsvej 5
9300 Sæby
CVR: 62124814
www.b6akustik.dk
Karl Bredmoses Murerforretning ApS
Åhavevej 49
9300 Sæby
CVR: 28496370