✅ Firmaer afgiver 3 fine tilbud på isolering Sæby af din bolig

Termolægter er bjælker af stiv mineraluld med påklæbet træfiberplade på forsiden. Lægterne bruges ved indvendig efterisolering af ydervægge, der efterfølgende skal beklædes med f.eks. brædder, træ- eller gipsplader. Fordelen ved termolægter er, at man undgår de kuldebroer, som almindelige trælægter kan forårsage.
Værk eller fugestrimmel af mineraluld bruges som tætning mellem mur og træværk, eksempelvis omkring dør- og vindueskarme. Fugningen må ikke være for fast, men skal fylde hulrummet helt ud. Dimensioner: 20 x 60, 20 x 120 og 50 x 50 mm. Længder. 7,5 til 10 m.
✅ Bestil 3 tilbud på kvalificeret isolatørhjælp
Få et godt prisnedslag på et isolatørfirma i Sæby, hvor vi kan spare dig for mere end 22 pct. Hos tilknyttede samarbejdspartnere er dygtighed en naturlig del - de er til at snakke med og således sikrer vi det optimale resultat - hver gang. Tillykke! Du har fundet det rigtige sted, hvor du nemt sparer 15-45 pct. på et billigt isolatørfirma.
Specialister i din region påtager sig de nødvendige isolatørproblemer til ganske populære priser. Billig-isolering.dk har en stor gruppe af isolatører hjemmehørende i Sæby, og vi lover at lokalisere 2-3 isolatørtilbud. Vi garanterer, at samtlige vore tilknyttede firmaer følger de indgåede aftaler og leverer service i topklasse, og vi følger dagligt op på resultatet af den løste opgave.
Skalmurede beton- og letbetonvægge

Hvis bagvæggen er beton støbt på stedet, er kravet om vindtæthed i bagvæggen umiddelbart opfyldt. Hvis bagvæggen er opbygget af elementer, er det vigtigt, at der sker forsvarlig udstøbning eller fugning af fugerne for at opnå lufttætte samlinger. l disse vægtyper skal asfaltpap til vandafledning ved væggens bund klæbes til bagvæggens yderside. Bindere skal være af rustfrit stål for at minimere bindernes kuldebrovirkning og risikoen for kondens.
Regler for isolering
Ved at opfylde dem kan man få en varmeattest, der gør huset mere værd den dag, det skal sælges. Problemet er blot, at isoleringen skal anbringes skjult i husets bygningsdele, hvor den sidder beskyttet mod regn, fugt og mekanisk påvirkning. Det sætter ofte nogle grænser for, hvor tyk en isolering man kan få plads til.Derfor er det hensigtsmæssigt at foretage nogle former for efterisolering i forbindelse med anden modernisering af huset, f.eks. lægning af nye gulve, sænkning af lofter eller opsætning af ny vægbeklædning, hvor man kan afsætte den fornødne plads til indbygning af isolering.
Dampspærren må ikke ligge mere end højst 1/3 inde i isoleringen regnet fra den varme side. Herved kan elinstallationer mv. trækkes, uden at dampspærren skal gennembrydes, jf. i øvrigt det generelle afsnit om dampspærrer og SBi-anvisning 214 (Rasmussen & Nicolaisen, 2007).