Tilbud isolering Støvring

  • Isolering Støvring - Modtag 3 personlige tilbud
  • Udfyld formularen online på ca fire min.
  • Du får en kvalitetssikret seriøs isolatør

Eksempler på
Støvring vejnavne

Lykkevej
Harrildvej
Støvring Hedevej
Porsborgparken
Elmealle
Råkildevej
Vestre Alle
Grangårdsvej
Torvet
Ny Møllevej
Møllebakken
Solfryd
Plantagen
Bymarken
Krogen
Gammel Viborgvej
Abildgårdsvej
Højvang
Ny Kærvej
Fasanvej

Få 3 gratis tilbud på lyd-, efter- og varme isolering Støvring

Med vores enestående onlinetjeneste kan du på en hurtig og enkel måde få 3 gratis tilbud på løsningen af dine kuldeproblemer. De autoriserede isolatører i Støvring får samtidig en fin tilgang af nye opgaver og kunder, som i forvejen er verificerede og dermed yderst interessante.
Ruller eller måtter er mineraluld i lange baner. Uanset bredde og længde indeholder rullerne samme mængde materiale. Så jo tyndere isoleringen er, desto længere vil den udlagte rulle være. I denne form er mineralulden hurtigt lagt ud, og man får det mindst mulige antal samlinger.
På nogle typer glasuld har begge sider af isoleringen et tyndt og tæt lag glasvlies, der gør dem behageligere at arbejde med. Andre ruller har en vindtæt papirbelægning på overfladen. De bruges mod udvendige husflader, som f.eks. beklædninger på ydermure og tagbelægning. Få 3 kvalitetssikrede isolering Støvring tilbud lige her.

Profilerede stålplader

Konstruktion med profilerede, evt. perforerede, stålplader kan udføres som: Fritspændende, oplagt på bjælker af beton, stål eller lamineret træ eller på overside eller begge sider af træ- eller stålåse.
Ved koldt tag er konstruktionen, med isolering anbragt mellem åsene på loftbeklædningen. Der kan være træbeton, profilerede stålplader, gipsplader, bærelister eller lign., og med profileret stålplade som tagbeklædning, er det vigtigt, at der monteres lufttæt dampspærre. Er loftbeklædningen udført med profilerede alu-/stålplader, skal disse være monteret lufttætte og der etableres ventilation over isoleringen.
Ved koldt tag er konstruktionen, med udvendig isolering på selvbærende stålplader, hvor isoleringen danner underlag for tagdækning med lcopal. Ved perforerede stålplader anvendes Hygrodiode som dampspærre. Er stålpladerne uperforerede, foretages en fugtteknisk vurdering.

Hygrodiode og brand

Materialer som anvendes bag frit eksponerede stålplader skal ifølge Bygningsreglementet mindst være klasse A materialer. Det vil sige, at det ikke er tilladt at anvende brændbar isolering på ståldæk. Anvendes de gængse typer af dampspærrer bestående af plast eller bitumen betyder kravet, at dampspærren ikke må udlægges direkte på dækket, men skal placeres min 50 mm oppe i isoleringen.
Den specielle Hygrodiode-variant type 50/70 N (grøn-blå), hvis brandværdi er mindre end 4.0 MJ pr. m2 er godkendt af By- og Boligministeriet til udlægning direkte på ståldækket. Dette betyder en væsentlig enklere montage. idet isoleringen kan udlægges i et lag.
Der er blandt eksperter ret stor enighed om, at tagpappens historie skriver sig tilbage til slutningen af 1700-tallet, hvor de første forsøg med tagpap som erstatning for spån og skifer til tagdækning blev gjort.

Eksempler på tilbud isolering Støvring

Kaj Bisgård ApS
Tingager 1
9530 Støvring
CVR: 27980082
Hjemmeside
Pedersens Murerforretning ApS
Hobrovej 22
9530 Støvring
CVR: 28896190
Hjemmeside
Aldahl Byg IVS
Kærvej 13
9530 Støvring
CVR: 36907339
Hjemmeside