Billig-isolering.dk

Tilbud isolering Birkerød


Vi dækker også disse
veje i Birkerød

Astersstien
Hammerbakken
Damgårdsvej
Bistruphave
Gasværksvej
Anemonestien
Bistrupgårdsvej
Bakkestien
Birkerød Parkvej
Andr Jensens Vænge
Furesøbakken
Furesøparkalle
Dambakken
Furesøstien
Gl.Bakkegårds Vej
Bregnerød Skovvej
Grøndalsvej
Grøndalshave
Gyvelbakken
Bakkekrogen

På 1-3 arbejdsdage får du 3 tilbud på isolering Birkerød

Fortæl os om isoleringsopgaven i opgaveformularen på under 3½ minut allerede i dag. Du er landet på håndværkerportalen Billig-isolering.dk - onlinetjenesten hvor du på få minutter kan få tre prisbillige isoleringstilbud. Slip for at betale ekstra for en energisk isolatør i 3460 Birkerød.
Du kan spare mange penge (op til 16%) på 3 konkurrencedygtige gratis pristilbud. Netportalen Billig-isolering.dk er en både tidsbesparende og anvendelig internet isoleringsservice, som lover at finde de ypperste tilbud på isoleringsarbejde. Vi leverer gratis det bedste tilbud på dit isoleringsproblem i Birkerød.
De beregningsværktøjer, der er til rådighed, spænder fra grove indledende vurderinger over håndberegninger til brug under stationære forhold til computersimuleringer af ikke-stationære forhold (fugtforhold med hensyntagen til variation over tid). Ved beregningerne er der behov for viden om de parametre, der indgår i beregningsmodellen.

Tag med uventileret belægning

Uventileret paralleltag med uventileret belægning, fx tagdug eller tagpap og uden større hældning er velegnet til udvendig efterisolering. Efterisolering kan ske direkte på den eksisterende tagmembran, der så vil fungere som den efterisolerede konstruktions dampspærre.
Tilstanden af eventuel eksisterende dampspærre bliver herefter irrelevant, selv om der principielt opstår en fugtfælde i konstruktionen, hvis der allerede er en dampspærre. Imidlertid vil fugtfælden være placeret på den varme side af dampspærren, så risikoen for fugtskader vil normalt være lille.
Bemærk, at den almindelige håndregel om at placere dampspærren 1/3 inde i konstruktionen målt fra varm side ikke gælder ved denne type tage. Erfaringen har vist, at forholdet bør varieres efter det fugtniveau, der forventes i huset.

Betingelser for at en isolering kan gennemføres

For at en efterisolering, kan gennemføres, skal en række betingelser være opfyldt:
  • Eksisterende varmeisolering må ikke være gennemvåd, da det vil være vanskeligt at tørre store mængder vand ud efterfølgende.
  • Eksisterende tagmembran skal være diffusionstæt, dvs. eventuelle huller i tagmembranen lukkes inden efterisoleringen lægges på.
  • Efterisoleringen fastgøres i henhold til leverandørens anvisninger.
  • Forholdet mellem oprindelig varmeisoleringsmængde og ny varmeisolering på dennes tyndeste sted skal som minimum svare til forholdet.
  • Hvis der er et ventileret hulrum i den oprindelige konstruktion, kan det være hensigtsmæssigt at lade dette stå åbent det første år for at udtørre eventuelt fugt i den eksisterende varmeisolering. Det betyder imidlertid, at energibesparelsen i denne periode vil være begrænset.Få kontakt til de bedste isoleringsfirmaer

Delta Teknisk Isolering ApS
Blokken 23 C
3460 Birkerød
CVR: 34593337
Fugtteknik v/Per Rønne
Stiholmsvej 1
3460 Birkerød
CVR: 31529816
Tlf. 50565980
Kvalifuge ApS
Blokken 88
3460 Birkerød
CVR: 30524586
www.kvalifuge.dk


© 2019 - www.billig-isolering.dk - Kontakt