Tilbud isolering Furesø

  • Isolering Furesø - Indhent 3 konkrete tilbud
  • Udfyld skemaet på kun to minutter
  • Tilbud på en prekvalificeret kvalitetsbevidst isolatør

Vi dækker også
postnummer 3540

Degneholmen
Solvænget
Stenhusvej
Sandkildevej
Ærtestensvej
Pilebakken
Pilevangen
Birkevangen
Kollerødvej
Humlehaven
Baunesvinget
Møllebakken
Kirkebakkegårdsvej
Ryttervænget
Poppelalle
Højlundevej
Hillerødvej
Bygmarken
Uvelsevej
Røglevej

Indhent, gratis, 3 seriøse tilbud på din isolering Furesø opgave

Du er kun en smule tekst, og et klik væk, fra at kunne modtage 3 seje tilbud på isolerings- og efterisoleringsopgaver i Furesø kommune. Helt gratis! En fugtspærre kan gøre underværker i dit gamle hus. Få gratis 3 tilbud på en effektiv fugtisolering.
Udse et af isolatørtilbuddene og få i nærheden af 11 procent i fortrinlig rabat på din isoleringsopgave. Her kan du spare penge (mindst 11 procent) med 3 fleksible reelle tilbud. Anvend denne gratis prisportal Billig-isolering.dk og spar i dag omkring 11 pct.
Anvendelse af en fugtspærre med mindst 150 mm tapede overlapsamlinger udlagt oven på betonpladen, vil generelt sikre mod opfugtning af lag længere oppe i konstruktionen. Samtidig bidrager en veludført, tæt fugtspærre til at give lufttæthed og til at beskytte mod opstrømning af radon fra jorden. For at sikre ordentlig tæthed af samlingerne skal fugtspærren altid udlægges, inden der trækkes rør, kabler mv.

Dampspærre i form af imprægnering (hydrofobiering)

Her transporteres fugten i væggen kapillært ud til overfladen, hvorfra den kan fordampe. Kalciumsilikatplader findes i en udgave, som ud over at være kapillarsugende også har relativt gode isolerende egenskaber, hvilket gør dem egnede til indvendig efterisolering - brydning af kuldebroer - på fugtige overflader.
Almindelig puds giver på underlag med saltindhold, fx kældervægge med opstigende grundfugt, ofte problemer med afskalninger, ligesom saltudfældninger kan skæmme overfladen. l sådanne tilfælde kan det forsøges at anvende særlige saneringspudser, som er proportioneret, så der kan ske saltudfældning inde i pudslaget, uden at pudsen straks falder af.
Saneringspuds giver dermed en mere holdbar løsning end almindelig puds. For både puds og plader gælder, at den afsluttende overfladebehandling skal være diffusionsåben, som fx silikatmaling.

Placering af isolering

Dampspærren i skunkrum skal forbindes til dampspærren i den del af taget, hvor der er paralleltag. Det kan derfor være vanskeligt alene at udføre efterisolering i skunkrum uden samtidig at lave indgreb i paralleltaget. Efterisolering af skunkrum kan udføres udefra og indefra på to forskellige måder:
  • Isolering langs taget
  • Isolering af skunkrummets gulv og væg.
I begge tilfælde er det vigtigt at sikre forbindelse mellem eksisterende varmeisolering og efterisoleringen, så kuldebroer undgås. Om den ene eller anden metode er at foretrække beror især på udformningen af spær og tagfod, pladsforhold i skunkrummet, placering af installationer, og om taget eller de indvendige vægge udskiftes i forbindelse med efterisoleringen. Blot fordi eksisterende varmeisolering har været ført lodret og vandret, behøver efterisoleringen ikke blive udført på samme måde.

Isoleringsfirmaer Furesø eksempler:

CBR v/Bent Rømer
Lyngevej 265
3540 Lynge
CVR: 30938089
Tlf. 41294829
Murermester Morten Andersen
Egevangen 6
3540 Lynge
CVR: 38592947
www.morten-andersen.dk
JME Entreprise A/S
Smedevangen 4 - 6
3540 Lynge
CVR: 78511028
www.jme.dk