Tilbud isolering Korsør

Isolering Korsør - Indhent 3 pragtfulde tilbud

Send skemaet online lige nu

Find en velrenommeret velrenommeret isolatør

Isolering Korsør - Spar op til 25% på at indhente 3 tilbud

Skal du have isoleret en ydervæg med skalmur og bagmur af letbeton i Korsør, eller noget helt andet, så lad os helt gratis finde 3 tilbud på opgaven. Indsend din isoleringsopgave til Billig-isolering.dk på under otte minutter og få 3 skarpe isolering Korsør tilbud på 24 timer.
På disse dele af bygningen bliver slagregnspåvirkningen derfor særlig stor, og den kan være større end den fri slagregn, dvs. slagregn på en fri flade med samme orientering, som ikke er påvirket af bygningens udformning. Forskelle i vindtryk på bygningens sider kan ved uhensigtsmæssig udformning af konstruktionerne presse vand ind i disse.
Efter at regnen har ramt facaden, vil vandet rende ned. Nogle facadematerialer, fx tegl, kan opsuge en stor del af vandet, mens andre, fx glas, ikke suger noget. Ved de nederste etager kan der således komme betydelige vandmængder i Korsør, der kan optræde som en sammenhængende vandfilm på overfladen.

Ydervæg med skalmur og bagmur af letbeton

Inden gennemførelse af efterisolering er det naturligt at se på, hvordan den eksisterende hulmur fungerer. Småhuse med bagmur af porebeton, hulmursisolering og udvendig skalmur burde kunne give anledning til fugtproblemer, fordi porebeton er ca. tre gange så åben som en skalmur i tegl.
Selv om en overfladebehandling med puds og maling øger diffusionsmodstanden af porebetonen, så overholder det ikke reglen om, at dampspærrens diffusionsmodstand skal være ca. 10 gange højere end vindspærren (skalmuren). Reelt er der derfor ingen dampspærre i denne type vægkonstruktion

Alligevel giver ydervægstypen erfaringsmæssigt ikke fugtproblemer. Det kan forklares på følgende måde:
  • Porebeton er så åben, at fugten fra indeklimaet kan diffundere ud gennem bagmuren. Der sker en kondensering i hulmuren, men denne drænes væk fra bagsiden af skalmuren.

Skalmur er ikke tæt for slagregn

  • Skalmuren er i forvejen ikke tæt for slagregn, og der kan derfor samle sig slagregn på bagsiden, som dog kan tåle denne opfugtning, fordi der normalt er et lille hulrum mellem formur og varmeisolering. I bunden af hulmuren er der etableret en fugtspærre, der sikrer, at eventuelt vand på bagsiden af skalmuren og fugt fra indeklimaet ledes ud til forsiden.
  • Samtidig er skalmuren inklusive fugerne kapillarsugende, så når muren ikke er gennemfugtig på grund af slagregn, kan fugt trækkes ud gennem konstruktionen.
  • Fugtindholdet i ydervæggen kan altså blive højt, men da den ikke er opbygget af fugtfølsomme eller organiske materialer, gør fugtindholdet ingen skade. Med organiske varmeisoleringsmaterialer vil løsningen ikke fungere.
  • Om et område er massivt eller hult kan for eksempel høres ved forsigtigt at banke på området med et hammerskaft.

Du får 3 tilbud på isolering Korsør - En gratis tjeneste

Det koster max 10 minutter at oplyse om din opgave i isolatørskemaet og indsende den til videre behandling. Det er let at bruge vores isolatørtjeneste og isolatørerne laver alle typer af isoleringsopgaver i hele Korsør. Det er ret indviklet at udrydde hussvamp selv - skaf dig i stedet tre drøngode tilbud.
1. klasses velegnede fagfolk kan slås med skimmensvamp her på Billig-isolering.dk. Har du ikke lysten til at bruge kræfter på isolering af trægulv, bekæmpelse af hussvamp eller lydisolering, så få i stedet 3 rundhåndede kanontilbud. Vælg et af buddene og få mere end 20 % i rabat på din isoleringsopgave.
Undgå uduelige firmaer - Brug denne pålidelige tjeneste i dag. Vore samarbejdspartnere værdsætter en god dialog og har styr på både kvalitet, saglig rådgivning og god service. Vores seriøse isolatørnetværk består af erfarne og ansvarsbevidste isoleringsvirksomheder over hele det ganske land - også i Korsør.

Erfarne isolatører fra 4220 Korsør


Murermester Morten Seiling

Skovvej 15
4220 Korsør
CVR: 35983686

Christian Mark Nielsens Eftf. ApS

Fladsken 7
4220 Korsør
CVR: 35521356

Dansk Tagrens & Isolering ApS

Caspar Brands Plads 1
4220 Korsør
CVR: 35253009
www.dt-i.dk


Tilbud isolering Korsør