Billig-isolering.dk

Tilbud isolering Brønderslev


Lokale veje
Brønderslev

Ny Vestergårdsvej
Nymarken
Ladefogedvej
Nørre Mejlstedvej
Tværgade
Hulvej
Storebæltsvej
Vrangdrupparken
Humlevej
Rødbøgen
Spejlborgvej
Rødhættevej
Åbrovej
Toftegårdsvej
Thise Kærvej
Holbergsgade
Vivaldisvej
Løvparken
Husumvej
Nibstrupvej

Isolering Brønderslev - Vi finder 3 fine tilbud på opgaven

Til isolering anvendes overvejende mineraluld, der enten er fremstillet af en vulkansk stenart eller af glas. l begge tilfælde sker produktionen ved, at materialet smeltes og slynges ud af nogle dyser som hårtynde fibre. De tilsættes et bindemiddel og valses derefter ud til plader og måtter.
Af glas fremstilles glasuld, der kendes på sin gule farve, hvorimod stenuld, der er bedre kendt under produktnavnet Rockwool, er grå-brunt. Den færdige mineraluld består af 99% luft og 1% fibre. Det er den stillestående luft i materialet, der giver isoleringsevnen.
Eksempelvis isolerer 200 mm mineraluld lige så meget som en betonmur på 8 meters tykkelse. Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering Brønderslev. Du sparer både penge på isoleringsarbejdet og du sparer også penge efterfølgende på opvarmningen af din bolig - win-win :-)

Nye produkter, nye muligheder

Udførelse af tagdækning, på traditionel vis, har altid været afhængig af godt vejr. Med nye, og moderne, produkter åbnedes der nye muligheder. En af dem er den mekaniske fastgørelse af varmeisolering og underlagspap i en og samme operation.
Ved sammensvejsning af overlæggene, hvori fastgørelsesbeslagene er placeret, er tagdækningen vandtæt og kan herefter afvente overpappens pålægning. På nye hældningstage kan i dag anvendes et lag Icopal. LECA- og/eller polystyrenkuglerne er i dag afløst af højpolymere bitumenstriber.
Disse påsvejses, og sikrer den korrekte og nødvendige trykudligning, til imødegåelse af buledannelse. Tagdækninger af metalplader kan afhængigt af type og fabrikat udføres med forholdsvis ringe hældning. Hældningen for korrugerede stålplader vil fx ofte være 10-15°, mens falsede zinktage med falstætningsmiddel kan anvendes med hældning ned til 3-7°.

Asfaltgrunder og tagpapklæber

Når der skal lægge nyt tagpaptag, er der i arbejdsgangen ofte behov for forskellige asfaltprodukter. Feks. asfaltgrunder, der anvendes til forbehandling af gammelt underlag, eller tagpapklæber, der kan anvendes til klæbning af overlæg.
Asfaltgrunder er et tyndtflydende produkt, der består af en blanding af koldflydende asfalt og mineralsk terpentin. Inden der påsvejses tagpap, anvendes grunderen til forbehandling af overfladen. Asfaltgrunder kan også bruges inden der fugtisoleres af feks. fundament. Underlaget skal være rengjort, og tørt, inden du bruger grunderen, der påføres med kost eller rulle.
Tagpapklæber er asfaltklæbemasse indeholdende fibre og klæbeforbedrer. Papen bruges til at tætne, og klæbe, overlæg mellem to lag underpap. Også her skal underlaget skal være rengjort, og tørt, inden du bruger tagpapklæberen, der påføres med en grovtandet spartel.Aktuelle isoleringsfirmaer i postnr. 9700

Solbyg Isolering ApS
Mejsevej 61
9700 Brønderslev
CVR: 35663606
www.solbygisolering.dk
Tømmergården Brønderslev ApS
Lindevej 30
9700 Brønderslev
CVR: 25394968
Allan Langbak ApS
Ahornvej 16
9700 Brønderslev
CVR: 10089352
www.langbakaps.dk


© 2019 - www.billig-isolering.dk - Kontakt