Tilbud isolering Hillerød

 • Isolering Hillerød - Modtag 3 aktuelle tilbud
 • Indsend online skemaet på bare 2 minutter
 • Du får en rutineret engageret isolatør

Eksempler på veje
i postnummer 3400

Møllestræde
Køgemestervej
Nordhøjvej
Hyldevang
Holger Larsens Plads
Hellebakkevej
Kollerødvej
Mellemvangen
Kagerupvej
Nordvej
Holmegårdsvej
Krokusvej
Nonnebuen
Overdrevsvejen
Lauritzensvej
Humlehaven
Isterødvejen
Kaalundsvej
Kobbelvangen
Helsingørsgade

Indhent 3 tilbud på professionel isolering Hillerød på 1-2 dage

Du er havnet det helt rette sted, såfremt du leder efter en dygtig isolatør i Hillerød. Her kan du nemlig - nemt og gratis - få 3 hurtige tilbud fra godkendte isoleringsfirmaer på din isoleringsopgave. Indtast din opgave i vores webformular på under 6 minutter og modtag 3 seje tilbud på isolering.

Du afgør selv, hvilket efterisoleringstilbud du vil gøre brug af. Er der ingen af tilbuddene, du er tilfreds med, så er det helt i orden at takke nej til dem alle. Det er både gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive lettere for dig.

Isolatører (isoleringsfirmaer) i Hillerød er i konkurrence om din opgave. På den måde er du sikker på, at du får nogle skarpe isoleringstilbud. Det er besværligt at finde en skrap isolatør i Hillerød selv, så hvorfor ikke undgå dette og brug Billig-isolering.dk i stedet? Benyt den hurtige løsning og bestil 3 isolering Hillerød tilbud nu!

Ventilationstip til at beskytte isolering i paralleltag

 • Ventilation i kip kan ske gennem spalteformede åbninger eller ventilationsstudse, som placeres så højt på tagfladen, at skorstensvirkningen udnyttes. Bemærk, at ventilation gennem studse i tage med tegltagsten normalt fordrer anvendelse af tudsten.
 • Ved flade tage og sadeltage med hældning mindre end 10 grader kan ventilation ved husdybder under 12 meter ske alene gennem åbninger ved tagfod.
 • Ved tagformer anvendes det tidligere almindelige ventilationskrav på 1/500 af det bebyggede areal som det sikre grundlag for fastsættelse af ventilationsåbningernes størrelse.
 • Ventilationsåbninger skal placeres, så der ikke forekommer uventilerede områder. Der skal herunder sørges for ventilation af taget, hvor grat, kel, ovenlys, skorsten m.m. blokerer den normale ventilation, fx ved anvendelse af ventilationsstudse som tudsten eller ventilationsstuds.

Behovet for ventilation afhænger af tagdækningens type

 • Ventilationsspalter i tagkonstruktionen skal være mindst 70 mm, hvis der ikke anvendes undertag, mellem varmeisolering og tagsten.
 • Ved ventilerede undertage af faste plader skal der være mindst 45 mm spalte mellem varmeisolering og undertag. Anvendes der undertag af banevarer eller bløde pladematerialer, fx træfiberplader, skal der være mindst 70 mm spalte.
 • Tage med undertag skal der etableres ventilation mellem undertag og tagdækning for at undgå fugtophobning, med risiko for frost- og rådskader.
 • Ved afslutning mod tagfod og ved overgang mellem vandrette og skrå tagflader m.m. monteres vindplader af krydsfiner, vindgips eller lignende. Vindpladen sikrer modhold for varmeisoleringen ved alle afslutninger/kanter, uden at ventilationsåbningen reduceres. Vindpladen fuges, så der ikke kan trænge vind ind under varmeisoleringen.

Eksempler på lokal tilbud isolering i Hillerød

Isolering A/S
Høgevej 13
3400 Hillerød
CVR: 32659861
Hjemmeside
Papiruld Danmark A/S
Brødeskovvej 40
3400 Hillerød
CVR: 16266035
Hjemmeside
Penka Fugning a/s
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød
CVR: 10815541
Hjemmeside