Tilbud isolering Sjælland

  • Isolering Sjælland - Indhent 3 hammerfede tilbud
  • Indsend formularen online på ca otte minutter
  • Bestil en billig autoriseret isolatør

Eksempler på veje
fra Sjælland

Nåbyvej
Vandværksvej
Tranevænget
Sorøvej
Engvej
Skrænten
Trælløsevej
Gunderslevvej
Råsøvej
Sletskovvej
Tybjergvej
Herluflillevej
Torpe Mosevej
Møllerstræde
Hovvej
Toftehøj
Bryggervej
Ravnevej
Smedebakken
Tingbakken

Isolering Sjælland - 3 gode og helt gratis tilbud til din bolig

Vi finder 3 tilbud til dig, på alle typer af isolering og efter-isolering Sjælland. Vores service er landsdækkende og helt gratis at bruge! Indtast din opgave på bare 4 min. Med vores gratis tjeneste er det nemt at komme i kontakt med dygtige isolatører uanset hvor på Sjælland du bor.
Nedbør i form af regn, sne eller hagl, der falder lodret, dvs. uden påvirkning af vind, træffer kun tage, balkoner og andre vandrette eller skrå flader. Konstruktionerne skal være vandtætte og med fald, så vandet fra nedbøren kan ledes væk. Størrelsen af det nødvendige fald afhænger af konstruktionen.
Konstruktionen skal desuden være dimensioneret til at optage eventuel snelast. Herudover spiller intensiteten af nedbøren normalt kun en rolle ved dimensionering af afløb. Når der er samtidig påvirkning af vind og nedbør, bliver nedbøren afbøjet, så den også kan træffe lodrette flader, fx ydervægge. For regn betegnes dette slagregn.

Arbejdsgangene ved isolering med let regnskærm

Ydervæggen skal være plan og fremspring fjernet. Løst monterede udvendige dele nedtages, fx lamper, tagnedløb m.m.
  • På den eksisterende væg monteres et stolpeskelet. Skelettets tykkelse afhænger af, hvor tyk efterisoleringen skal være. Ved store varmeisoleringstykkelser kan skelettet krydslægges for at minimere kuldebroer, men træ og slidsede stålprofiler har i sig selv en dårlig varmeledningsevne, så normalt vil krydslægning ikke være nødvendig.
  • Mellem skeletkonstruktionen opsættes varmeisolering. Denne skal fastholdes til væggen og slutte tæt, så der ikke kan ske luftbevægelser bag varmeisoleringen. Varmeisoleringsmaterialer, der kan forme sig efter væggen, sikrer dette bedst.

For at opretholde sokkelhøjden, hvor rampe eller terrænudligning føres langs ydervæggen, må der op ad bygningen udføres en rende, så der ikke står vand op ad facaden.

Let regnskærm - systemløsning

  • Herefter monteres en vindspærre over varmeisolering og skelet. Vindspærren sikrer, at varmeisoleringsmaterialet ikke gennemblæses. Hvis varmeisoleringen i sig selv er vindtæt, kan vindspærren udelades. Også top og bund af varmeisolering skal sikres mod gennemblæsning.
  • Skelettet påføres yderligere, så der skabes et ventileret hulrum og et underlag for regnskærmen. Det ventilerede hulrum skal være min. 20 mm. Ud for afstandslister er en afstand ned til 12 mm dog acceptabel. Ved vandretliggende påforing skal det med afstandslister sikres, at ventilationen stadig kan ske lodret.
  • Yderst monteres en regnskærm.
Løsninger med let regnskærm på skeletkonstruktion kan være systemløsninger, hvor leverandørens anvisninger i så fald skal følges, herunder hvor ekstra opmærksomhed er nødvendig, og hvilke forudsætninger systemet har.

Tilbud isolering Sjælland eksempler:

Topbeton A/S
Håndværkervej 25 A
4160 Herlufmagle
CVR: 27774938
Hjemmeside
KJJ Entreprise
Buen 5
4160 Herlufmagle
CVR: 27140394
Hjemmeside
Mogens Rabe
Galgebakken 4
4160 Herlufmagle
CVR: 31929784
Hjemmeside