Tilbud isolering Vallensbæk strand

 • Isolering Vallensbæk strand - Få 3 sikre tilbud
 • Indsend skemaet online på under to minutter
 • Du får en kompetent godkendt isolatør

Veje i postnummer 2665

Kokkedalsvej
Rævebo
Liselundsvej
Vejlegårdsparken
Egholmvej
Holmegårdsvej
Mejsebo
Vallensbæk Stationstorv
Saltøvej
Klintsøvej
Bregentvedvej
Sandvejen
Delta Park
Nordfeldvej
Sneglebo
Kathrinebjergvej
Lundbækvej
Valbo Alle
Spættebo
Risingevej

Isolering Vallensbæk - Få 3 tilbud - Spar 24%

Rigtig veludført og rigtig efterisolering kræver årelang ekspertise. Det er helt gratis at bruge billig-isolering.dk's webformular, og modtage 3 super gode, uforpligtende og fordelagtige bud, på isolering. Du skriver bare hvor og hvad der skal efterisoleres i Vallensbæk. Og klikker.
Det tager kun et øjeblik, og er omkostnings- og gebyrfrit. Altså gratis. Vi sørger så for at isolering Vallensbæk håndværkere med ekspertise (isolatøre), byder på din opgave. I løbet af relativt kort tid, forvent få arbejdsdage, vil du kunne gennemse 3 ekspertbud, med priser, der gør godt i (varme-)budget.
Isoleringsmaterialer kan være ubehagelige og besværlige at arbejde med. Eller det kræver måske gravearbejde at få isoleret kældermuren udefra. Lad professionelle isolatøre byde på opgaven. Du kan blive glædeligt overrasket. Vi er i hvert fald glade for at stille vores tjeneste til rådighed, gratis for dig.

Valg af materiale til korrekt varmeisolering

Varmeisoleringslagets funktion er at reducere varmetabet gennem klimaskærmen. Udbuddet af materialer til efterisolering er omfattende:
 • Mineraluld tilvirket af glas eller sten
 • Letklinker af brændt ekspanderet ler
 • Ekspanderet eller ekstruderet polystyren, hhv. EPS og XPS.

Derudover anvendes i mindre grad varmeisoleringsmaterialer som:
 • Plantematerialer af hamp, hør, halm, eller træfibre
 • Ekspanderet perlit tilvirket af vulkansk materiale
 • Celleglas af silikat eller kul
 • Reflektiv isoleringsfolie
 • Papirfyld
 • Kalciumsilikatplader

Efterisolering kræver ofte etablering af en ny konstruktion til fastholdelse af varmeisoleringen og ny facade- eller vægbeklædning. l nogle efterisoleringssystemer er fastholdelse af varmeisoleringen integreret i løsningen.

Fugt, varmeisoleringsevne og brand

For at sikre varmeisoleringsevnen skal der vælges et materiale med tilpas lav varmeledningsevne, som udtrykkes ved materialets lambdaværdi. Eksempelvis har nyere mineraluld typisk en lambdaværdi på ca. 0,036 W/mK.
De fleste varmeisoleringsmaterialer er åbne over for vanddamp (diffusionsåbne). Det gælder dog ikke EPS, XPS og celleglas, der er 10 til 100 gange tættere. Diffusionsmodstand og vanddamppermeabilitet hænger sammen, idet diffusionsmodstanden er givet ved materialetykkelsen delt med vanddamppermeabiliteten.
Alle varmeisoleringsmaterialer kan optage fugt fra luften. De uorganiske varmeisoleringsmaterialer, fx mineraluld og EPS, binder meget lidt fugt. Fugtoptaget i de organiske materialer, fx plantematerialer og papir, er 10 til 40 gange højere. Det skyldes, at de organiske materialer er tilsat forskellige stoffer, fx brandhæmmere, der i sig selv optager fugt.

Aktuel tilbud isolering fra postnummer 2665

Murerfirmaet Friis
Lerchenborgvej 13
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 30673670
Hjemmeside
Teichert Byggeri ApS
Margrethevænget 6, 1.
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 31473586
Hjemmeside
Selskov ApS
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 21237604
Hjemmeside